Prins Kay 1e (Cörvers) 

Eindelijk! Na maanden van voorbereiden en zwijgen mag ik mij nu aan u voorstellen met een brede lach op mijn gezicht als de nieuwe heerser van de Sjpasseberg. “Prins Kay 1e ”
Mijn naam is Kay Cörvers, geboren op 4 november 1988 en dus 35 jaar oud. Zoon van Johan † en Linda, bonuszoon van Ed, Broer(tje) van Michael, Dana en Roseanne.
20 jaar samen en 11 jaar getrouwd met Denise. Samen wonen wij al 12 jaar op de Heksenberg om de hoek van het Sjpashoes op de Bruinkoolweg samen met onze 2 kinderen Keano (11) en Dewy (8).
Ik ben werkzaam bij Blankers Schoon te Weert als specialistisch reiniger. Hier werk ik iedere dag met veel passie en plezier, hoe viezer de klus des te beter! Alles voor het dankbaarste werk.
In mijn vrije uren kun je mij ook vinden op de ladder. Maar voor nu hang ik hem even aan de wilgen en vind je mij voorop in de polonaise.
Graag wil ik het prinsencomité bedanken dat ik dit jaar met de scepter mag zwaaien en dat ik er samen met de raad op uit mag trekken om er een mooi seizoen van te maken.
Met dit jaar als motto ''Alaaf! Op Sjpasseberg geet het dak eraaf!''
Samen met mijn Adjudant Maurice (Franssen) maar ook iedereen van de Sjpasseberg wil ik er een knallend seizoen van maken.

Sjpasseberg Alaaf!
Prins Kay 1e