Jeugdprinses Jennifer Bor 1e

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Jennifer Bor, ik ben geboren op 25 juni 2008, zit in groep 6 van de basisschool Gerardus Majella bij juf Renee en juf Cindy. Samen met mijn ouders Guido & Anja en grote zus Valery woon ik in de Hermelijnstraat, waar ik geboren en getogen ben. 

Als het lekker weer is, ben ik met mijn vriendjes en vriendinnetjes buiten om Sjpasse- berg onveilig te maken. Ik klim graag in bomen en cross rond op mijn hoverboard of fiets. Mijn hobby is streetdance. Dit doe ik al 2 jaar met veel plezier samen met mijn beste vriendinnetje Lynn. Wat het nog leuker maakt, is dat steeds meer klasgenootjes zich aansluiten bij onze groep en dus hebben we dubbel fun daar. Ook knutsel, teken ik graag en ben ik veel bezig met mijn I-pad. Vooral musicals vind ik super.

Ook wil ik even van de gelegenheid gebruik maken om mijn grote zus te feliciteren; ze is tijdens mijn proclamatie 16 jaar geworden.

Carnaval vieren en polonaise lopen doe ik al van kleins af aan. Ik ben feestbeest Jennifer en samen met alle Sjpassebergers zetten we dit jaar de boel op stelten en gaat het dak eraf.